80Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 vista3 tomāti kartupeļi150 gmajonēze sāls malti melnie pipari garšvielas
Sagatavošana
1
Majonēzi sajauc ar garšvielām, dažas karotes mērces atstāj kartupeļiem, bet ar pārējo apziež vistu. Ļauj marinēties 15 minūtes.
2
Kartupeļus nomizo un sagriež lielos kubiņos. Tomātus sagriež daiviņās.
3
Cepamās veidnes centrā ieliek puslitra burku, kas pielieta ar ūdeni. Uz burkas "uzsēdina" vistu. Apkārt apliek kartupeļus, uzkaisa sāli, piparus, uzliek majonēzi un pa virsu tomātus.
4
Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 40 – 50 minūtes 180*C.
Iesūtīja: inese
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit