Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Garšvielām bagātīga pusdienu vai vakariņu maltīte, kurā kartupeļiem asumiņu piešķirs ne tikai sinepju sēkliņas, ingvers un ķiploks, bet arī druska sarkanā čili pipara. Pēc indiešu virtuves tradīcijām pievienots arī kumins un kurkuma. Vislabāk garšos, ja šo ēdienu gatavosi no jaunajiem kartupelīšiem.
35Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 ĒKgī sviests vai augu eļļa1 gab.sīpols1 gab.ķiploka daiviņa1 gab.sarkanais čili pipars1 ĒKingvers (sarīvēts)1 TKmelnās sinepju sēkliņas1 TKkumins1 TKkurkuma500 gkartupeļi250 gspināti sāls

Pagatavošana

1

Pannā uzkarsē gī sviestu vai eļļu un pēc tam pievieno sasmalcinātu sīpolu, kuru apcep četras piecas minūtes.

2

Pēc tam pannā ber sasmalcinātu ķiploka daiviņu, sakapātu čili piparu, kuram pirms tam izņemtas sēkliņas, ingveru, sinepju sēkliņas, kuminu, kurkumu un visu apcep aptuveni minūti.

3

Kad tas izdarīts, garšaugu un garšvielu maisījumam klāt ber notīrītus un kubiņos sagrieztus kartupeļus. Apcep 10-15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

4

Kartupeļiem pannā pievieno nomazgātas spinātu lapas, apmaisa, līdz tās kļūst mīkstas, un ņem nost no plīts.

5

Pievieno sāli pēc garšas un pasniedz.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!