60recipe.minutes
10recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
600 gvistas fileja1 cukīni1 sarkanā paprika1 dzeltenā paprika2 sarkanie sīpoli MARINĀDEI:1 ĒKsvaigs ingvers, nomizots un sarīvēts uz smalkās rīves5 ķiploka daiviņas, nomizotas un sarīvētas uz smalkās rīves6 ĒKsojas mērce2 ĒKsaldā čili mērce
recipe.preparation
1
Nelielu cukīni sagriež pabiezās šķēlēs. Sīpolus nomizo, sagriež biezās ripās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež kvadrātos. Gaļu sagriež aptuveni vienāda lieluma kubiņos. Visas sastāvdaļas liek bļodā.
2
Gatavo marinādi, nelielā bļodiņā ar dakšu samaisot visas sastāvdaļas.
3
Gaļu un dārzeņus pārlej ar marinādi un apmaisa.
4
Iekur grilu, pamīšus visas sastāvdaļas ver uz iesmiņiem, liek uz grila un apgorozot cep, līdz gaļa un dārzeņi ir gatavi.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь