![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/d2f95c80-7cd1-11ed-92cf-1d8b36e88232.jpg?w=576&h=313)
195recipe.minutes
6recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
2 gab.cepumu paciņas150 gsviests120 gcukurs50 gkakao2 gab.olas200 gmarmelāde
recipe.preparation
1
Katliņā izkausē sviestu.
2
Kad tas pilnībā izkusis, pievieno cukuru un maisi, līdz tas izkūst.
3
Atsevišķā bļodiņā sakul olas.
4
Pievieno tās sviesta-cukura masai, pēc tam pievieno kakao.
5
Maisi, līdz masa uzmet pirmo burbuli. Tad ņem katliņu nost no plīts.
6
Atsevišķā traukā sadrupini cepumus. Smalki sagriez marmelādi un pievieno cepumiem.
7
Uz galda izklāj pārtikas plēvi, kurā ietīt saldo desu.
8
Cepumu-marmelādes traukā lej kakao masu un ļoti kārtīgi izmaisi.
9
Uzgaidi aptuveni 2 minūtes, lai masa padziest.
10
No gatavās masas veido desu, ietin pārtikas plēvē un liec ledusskapī vismaz trīs stundas.
Ja laiks ierobežots, vari saldo desu likt saldētavā uz stundu.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь