![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7f93e060-7c7c-11ed-b3c4-49fe68e2f4d4.jpg?w=576&h=313)
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gpiparkūkas300 gšokolādes - riekstu krēms2 ĒKrozīnes2 ĒKvārīts iebiezinātais piens ar kafijas garšu1 ĒKkafijas liķieris
Sagatavošana
1
Piparkūkas vai citus saldos cepumus sasmalcina, pievieno šokolādes - riekstu krēmu, uzbriedinātas rozīnes, sajauc.
2
Sajauktajai masai pievieno iebiezināto pienu ar kafijas garšu, kafijas liķieri.
3
Izveido iegarenu desu, ietin folijā un liek ledusskapī sastingt.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit