![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/3d9579a0-7ce3-11ed-a992-db804cfc5da2.jpg?w=576&h=313)
20recipe.minutes
8recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
3 gab.garie gurķi2 gab.ķiploku daiviņas0.5 TKjūras sāls1 TKrīsu etiķis2 TKsojas mērce1.5 TKcukurs1 TKsarkano piparu pārslas1.5 TKsezama sēklas
recipe.preparation
1
Nelielā bļodiņā sajauc caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku, sāli, rīsu etiķi, sojas mērcu, cukuru un sarkano piparu pārslas. Atstāj visu uz 10 minūtēm, lai garšas savelkas.
2
Gurķiem nogriež galus, pārgriež uz pusēm, sagriež kumosa lieluma šķēlēs.
3
Ieliek gurķus bļodā, kur tie tiks pasniegti. Pārlej ar sagatavoto marinādi, uzmanīgi iemaisa gurķu šķēlītēs. Pārkaisa ar sezama sēkliņām un pasniedz uzreiz.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь