![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/9b0e5fd0-7cec-11ed-87c9-957c49322b53.jpg?w=576&h=313)
40recipe.minutes
10recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
recipe.portions: 2
1 gab.šprotes bundžā4 gab.kartupeļi1 ĒKmajonēze1 glāzeskābais krējums2 gab.olas1 glāzemilti pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasGaršvielas un garšaugi1 ĒKsviests formas iesmērēšanai
recipe.preparation
1
Novāra kartupeļus ar mizu, atdzesē, sagriež ripiņās. Mizu var atstāt, ja vēlas.
2
Ieziež cepamo formu ar sviestu, izklāj formas apakšu ar kartupeļu ripiņām.
3
Uz kartupeļiem izkārto šprotes.
4
Kārbiņā atlikušo šprotu eļļu samaisa ar ēdamkaroti majonēzes un glāzi krējuma.
5
Masai pievieno olas, miltus, sāli, piparus, garšvielas.
6
Pārlej sagatavoto masu pār kartupeļiem un šprotēm.
7
Cep 200 grādu karstumā 30 minūtes. Skatās, kad virsiņa sāk kļūt zeltaini brūna.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь