Fоtо: Shutterstock
Cep plānās "bada" pankūkas: uz 2 ĒK miltu 1 ola un piens vai ūdens, sāls. Maisa līdz pašķidrai, viendabīgai masai, cep no abām pusēm uz pannas.

::recepte::

Uzvāra rīsus, vārot 5-7 minūtes ilgāk kā vajadzīgs.

Uz pankūkas plānā kārtiņā izklāj rīsus, apmēram 1/3 no vienas malas liek gabaliņos sagrieztu žāvētu vistu vai kūpinātu lasi, vai gurķi, vai avokado, vai šķiņķi, vai samīcītas šprotes, vai samīcītas brētliņas tomātu mērcē, vai omleti, vai salami, vai citu desu, vai sieru "dzintars", vai jebko citu pēc gaumes.

Sapiparo, satin rullīšos un sagriež ripiņās.

Var pasniegt ar mērci - 1000 salu, majonēzi u.c.

::!recepte::

Iesūtīja: Eduards

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !