![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7c3e4600-9705-11ed-b6b0-85d2122fc58b.jpg?w=576&h=313)
30recipe.minutes
9recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
4 gab.laša fileja (~150 g katrs gabaliņš)2 ĒKolīveļļa50 gParmezāna siers20 gpanko rīvmaize30 gsviests1 ĒKpētersīļi (smalki sakapāti)1 gab.citrons pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
recipe.preparation
1
Bļodā ber sarīvētu Parmezāna vai kādu citu cieto sieru, panko rīvmaizi, sakapātus pētersīļus un sarīvētu citrona miziņu. Pārlej ar izkausēto sviestu un olīveļļu, visu samaisa.
2
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
3
Uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru, izkārto laša filejas gabaliņus. Katru gabaliņu apslaka ar mazliet citronu sulas un apkaisa ar sāli un pipariem.
4
Virsū laša gabaliņiem liek siera un rīvmaizes masu, lai pilnībā nosedz zivs virsmu.
5
Lasi liek cepeškrāsnī un cep 10–12 minūtes. Kad gatavs, izņem no krāsns un pasniedz kopā ar dārzeņiem un vārītiem rīsiem vai kādu citu graudaugu.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь