Foto: Santa Maria
Grilēts lasis garšos īpaši labi, ja pasniegsi to ar aromātiskiem ziedkāpostu "rīsiem".

::recepte::

Bagātīgi pārkaisa lasi ar garšvielu grilētiem ēdieniem un liek pannā uzkarsētā eļļā ar ādu uz augšu. Cep, līdz viena puse kļūst zeltaini brūna – aptuveni 4 minūtes.

Apgriež zivi otrādi un cep, līdz tā kļūst mīksta – vēl aptuveni 3 minūtes.

Gatavo ziedkāpostu "rīsus". Uzkarsē pannu un ielej tajā eļļu. Cep sarīvēto ziedkāpostu kopā ar kariju, ķiplokiem un sīpollokiem, līdz "rīsi" kļūst nedaudz mīkstāki - aptuveni 7 minūtes.

Pievieno citronu sulu, pētersīļus, spinātus, melnos piparus un sāli, samaisa un cep vēl 2-3 minūtes.

Liek uz šķīvja, pārkaisa ar mandelēm un drupinātu Fetas sieru.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!