Gaisīga un sātīga omlete ar krabju nūjiņām – pateicoties cepeškrāsnij, īpaši pufīga. Recepti piedāvā garšīgā "Instagram" profila "@edam_majas" saimniece Kristīne Reihmane.

Omleti gatavo mazā cepamtraukā, kas ir 13x17 cm liels. Ja ēdāju vairāk un trauks lielāks, sastāvdaļu daudzumu dubulto.

40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 gab.olas6 gab.krabju nūjiņas70 gsiers (Holandes, Tilzītes vai Gouda)2 ĒKskābais krējums50 mlpiens nedaudz fetas siers zaļumi pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Sieru sarīvē uz rupjas rīves, krabju nūjiņas sagriež nelielos gabaliņos, zaļumus sasmalcina.

2

Traukā sakuļ olas ar skābo krējumu, pienu un garšvielām, iemaisa sarīvēto sieru un zaļumus.

3

Cepamtrauku ieziež ar taukvielām, lej iekšā olu masu, tad pievieno krabju nūjiņas un fetas siera gabaliņus.

4

Cep 190 grādus sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes. Pasniedz ar maizīti un svaigiem salātiem.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!