![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/a8ff1770-b440-11ed-8e51-c13051a93afe.jpg?w=576&h=313)
Gaisīga un sātīga omlete ar krabju nūjiņām – pateicoties cepeškrāsnij, īpaši pufīga. Recepti piedāvā garšīgā "Instagram" profila "@edam_majas" saimniece Kristīne Reihmane.
Omleti gatavo mazā cepamtraukā, kas ir 13x17 cm liels. Ja ēdāju vairāk un trauks lielāks, sastāvdaļu daudzumu dubulto.
40recipe.minutes
9recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
recipe.portions: 2
4 gab.olas6 gab.krabju nūjiņas70 gsiers (Holandes, Tilzītes vai Gouda)2 ĒKskābais krējums50 mlpiens nedaudz fetas siers zaļumi pēc garšassāls pēc garšaspipari
recipe.preparation
1
Sieru sarīvē uz rupjas rīves, krabju nūjiņas sagriež nelielos gabaliņos, zaļumus sasmalcina.
2
Traukā sakuļ olas ar skābo krējumu, pienu un garšvielām, iemaisa sarīvēto sieru un zaļumus.
3
Cepamtrauku ieziež ar taukvielām, lej iekšā olu masu, tad pievieno krabju nūjiņas un fetas siera gabaliņus.
4
Cep 190 grādus sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes. Pasniedz ar maizīti un svaigiem salātiem.
Labu apetīti!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь