Fоtо: Shutterstock
Vieglas pusdienas 10 minūtēs diviem – kuskusa salāti ar bietēm un fetu. Salātu bāzei vari izvēlēties jebkurus lapu salātus, kas visvairāk garšo.
10recipe.minutes
9recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 2
100 gkuskuss200 mldārzeņu buljons300 gvārītas bietes80 gfetas siers70 gsalātlapas0.5 gab.sarkanais sīpols2 ĒKķirbju sēklas pēc garšaspipari2 ĒKolīveļļa

recipe.preparation

1

Kuskusu ber bļodiņā un pārlej ar karstu buljonu (drīkst būt taisīts no buljona kubiņa). Apmaisa, uzliek traukam vāku un ļauj kuskusam 5 minūtes uzbriest.

2

Tikmēr bietes sagriež kubiņos, sarkano sīpolu plānās šķēlītēs. Fetaki sieru sagriež kubiņos vai sadrupina.

3

Kārto salātus divos dziļajos šķīvjos – vispirms ieber salātlapas, tad kuskusu, bietes, sīpolu un fetaki. Katru šķīvi apslaka ar ēdamkaroti olīveļļas, uzber piparus un ēdamkaroti ķirbju sēklu.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !