Foto: Shutterstock
Vieglas pusdienas 10 minūtēs diviem – kuskusa salāti ar bietēm un fetu. Salātu bāzei vari izvēlēties jebkurus lapu salātus, kas visvairāk garšo.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
100 gkuskuss200 mldārzeņu buljons300 gvārītas bietes80 gfetas siers70 gsalātlapas0.5 gab.sarkanais sīpols2 ĒKķirbju sēklas pēc garšaspipari2 ĒKolīveļļa

Sagatavošana

1

Kuskusu ber bļodiņā un pārlej ar karstu buljonu (drīkst būt taisīts no buljona kubiņa). Apmaisa, uzliek traukam vāku un ļauj kuskusam 5 minūtes uzbriest.

2

Tikmēr bietes sagriež kubiņos, sarkano sīpolu plānās šķēlītēs. Fetaki sieru sagriež kubiņos vai sadrupina.

3

Kārto salātus divos dziļajos šķīvjos – vispirms ieber salātlapas, tad kuskusu, bietes, sīpolu un fetaki. Katru šķīvi apslaka ar ēdamkaroti olīveļļas, uzber piparus un ēdamkaroti ķirbju sēklu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!