![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/ce19b1c0-bce0-11ed-8f6d-63db055c6522.jpg?w=576&h=313)
10recipe.minutes
9recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 2
100 gkuskuss200 mldārzeņu buljons300 gvārītas bietes80 gfetas siers70 gsalātlapas0.5 gab.sarkanais sīpols2 ĒKķirbju sēklas pēc garšaspipari2 ĒKolīveļļa
recipe.preparation
1
Kuskusu ber bļodiņā un pārlej ar karstu buljonu (drīkst būt taisīts no buljona kubiņa). Apmaisa, uzliek traukam vāku un ļauj kuskusam 5 minūtes uzbriest.
2
Tikmēr bietes sagriež kubiņos, sarkano sīpolu plānās šķēlītēs. Fetaki sieru sagriež kubiņos vai sadrupina.
3
Kārto salātus divos dziļajos šķīvjos – vispirms ieber salātlapas, tad kuskusu, bietes, sīpolu un fetaki. Katru šķīvi apslaka ar ēdamkaroti olīveļļas, uzber piparus un ēdamkaroti ķirbju sēklu.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь