![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/f280509e-ac60-49a7-8489-5c2fe9ea582c.jpg?w=576&h=313)
30recipe.minutes
9recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
500 gvistas gaļa1.5 ĒKmilti2 TKkūpināta paprika1 glāzepiens4 gab.ķiploka daiviņas pēc garšassāls pēc garšaspipari zaļumi eļļa cepšanai
recipe.preparation
1
Bļodā ber miltus, papriku, apmēram 1/3 tējkaroti maltos piparus un tējkaroti sāls. Visas sastāvdaļas samaisa.
2
Ber iekšā vistas gaļu un kārtīgi apviļā.
3
Vistu liek cepties iepriekš uzkarsētā pannā ar eļļu.
4
Cep sākumā uz lielas liesmas, līdz veidojas kraukšķīga garoziņa, tad samazina uz minimumu un turpina cept zem vāka, ik pa laikam apgrozot, kamēr gatavs.
5
Izspiež ķiploku, sagriež smalki zaļumus, pievieno pienu, sāli pēc garšas.
6
Labi izmaisa un, kad vistas gaļa ir gatava, pārlej tai pāri.
7
Sautē 5 – 7 minūtes.
Pasniedz ar kartupeļu biezeni, ko pagatavo, sekojot šīs receptes norādījumiem, un pēc izvēles ar kādiem salātiņiem.
Lai gardi!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь