Foto: DELFI
Latvijas mobilo operatoru veikalos pieejami jaunākie Nokia viedtālruņi Lumia 925, Lumia 625 un unikālā Lumia 1020, kas aprīkota ar 41 megapikseļa fotokameru. Visi Lumia tālruņi darbojas ar Windows Phone 8 operētājsistēmu.

Lumia 1020 izmanto jau iepriekš izstrādāto PureView tehnoloģiju, kas papildināta ar optisko attēla stabilizāciju un Zeiss objektīvu. Klāt nākusi arī Xenon un LED zibspuldze.

Fotogrāfiju uzņemšanai izstrādāta īpaša Nokia Pro Cam aplikācija, kas ļauj mainīt kameras uzstādījumus. Papildus pieejama Smart Camera aplikācija, kas ļauj uzņemt vairākus attēlus un tos automātiski kombinēt un apstrādāt.

Lumia 1020 aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena ir 500 LVL.

Nokia Lumia 925 aprīkota ar ir 4.5 collu Clear Black AMOLED displeju un metāla un polikarbonāta korpusu. Tālrunis pieejams baltā un melnā krāsā. Latvijā nopērkams par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu 300-340 LVL.

Nokia Lumia 625 ir budžeta klases viedtālrunis, kas aprīkots ar jutīgu 4.7 collu LCD ekrānu un pieeju 4G tīklam. Nokia Lumia 625 ir arī microSD atbalsts, kas ļauj pievienot papildu atmiņu 64GB failu uzglabāšanai. Viedtālrunis baltā, melnā un koši oranžā krāsā nopērkams par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu 200 LVL.

Visi trīs viedtālruņi nodrošina lietotājam ātru un intuitīvu lietošanu un plašas personalizēšanas iespējas. Nokia Lumia pieejamas Microsoft Office lietotnes un Exchange e-pasts, karšu un navigācijas pakalojums HERE, tiešsaistes krātuve SkyDrive ar 7GB failu uzglabāšanu bez maksas.

Pilna izmēra attēli pieejami fotoalbumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!