Foto: Publicitātes attēli
Turpinot "micro 4/3" kameru sēriju Panasonic prezentē jaunu modeli GF6. Kamera aprīkota ar atlokāmu skārienjutīgo ekrānu un Wifi bezvadu savienojumu.

Kamera aprīkota ar 16 megapikseļu sensoru, kas jau iepriekš izmantots GX1 modelī, taču GF6 tas papildināts ar jaunu attēla apstrādes procesoru Venus. Kamerai ir uzlabota autofokusa spēja tumsā un ieviesta jauna divdimensiju trokšņu mazināšanas apstrāde.

GF6 ISO diapazons ir no 160 līdz 12800, savukārt slēdzis spēj darboties 60 līdz 1/4000. Nepārtrauktā režīmā kamera uzņem 4.2 kadrus sekundē. Video iespējams uzņemt FullHD 1920x1080 60i režīmā.

Kamerā iebūvēts Wifi bezvadu savienojums, kas papildināts ar NFC autorizāciju. Lai pārsūtītu attēlus no kameras uz viedtālruni vai planšetdatoru ierīces uz brīdi jāsaliek kopā, lai tiktu apstiprināta savstarpējā autorizācija. Turpmāk attēlu pārsūtīšana notiek automātiski izmantojot attiecīgo aplikāciju.

Panasonic GF6 būs pieejama trīs krāsās - baltā, melnā un sarkanā. Ražotāja ieteiktā cena Eiropā komplektā ar 14-42 objektīvu ir 549 eiro.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!