Foto: Publicitātes foto
Otrdien Nokia prezentē jaunu Lumia sērijas viedtālruni Lumia 925. No priekšgājējiem tas atšķiras ar uzlabotu fotokameru un alumīnija korpusu.

Lumia 925 ir 4.5 collu ekrāns ar 1280x768 pikseļu izšķirtspēju, 1.5 GHz divkodolu procesors, 1GB operatīvā atmiņa, 16GB atmiņa un 2000 mAh baterija. Telefonā instalēta Windows Phone 8 operētājsistēma. Papildus iebūvētajai atmiņai, lietotājiem pieejama 7GB diska vieta SkyDrive mākoņservisā.

Lumia 925 aprīkota ar jaunu 8,7 megapikseļu fotokameru, kas izmanto optisko attēla stabilizāciju un Nokia Smart Camera apstrādes aplikāciju. Jaunā kamera spēj uzņemt asākus attēlus un video arī tumšos apstākļos. Tāpat kamera spēj uzņemt 10 attēlus vienlaicīgi, ļaujot lietotājam izvēlēties labāko vai kombinēt vairāku attēlu fragmentus.

Visiem Lumia telefoniem turpmāk būs pieejama arī Hipstamatic izstrādātā fotografēšanas aplikācija-sociālais tīkls Oggl. Kā zināms, Windows Phone vidē joprojām nav pieejams populārākais foto-sociālais tīkls Instagram.

Lumia 925 ir pirmais Lumia telefons ar metāla korpusu - tam ir alumīnija rāmis, kas nodrošina augstāku izturību. Lietotājiem joprojām būs pieejama iespēja izmantot telefona bezvadu uzlādi, izmantojot īpašu aizmugures vāciņu.

Eiropas tirgū Lumia 925 parādīsies jūnijā, ar ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 469 eiro.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!