Foto: DELFI
LG Electronics izziņo savu jaunāko flagmaņu pieejamību Latvijas tirgū. Pieejamas tādas ierīces kā – G2 viedtālrunis, G Tab 8.3 planšetdators, un Ultra HD televizors. Papildus, LG pirmais Baltijas valstīs laiž apgrozībā ieliektos OLED televizorus.

LG G2 ir pirmais viedtālrunis, kura sānos nav izvietota neviena poga – visas pogas atrodas uz ierīces aizmugurējā paneļa. Rear Key koncepts izstrādāts, vadoties pēc aptaujāto lietotāju atziņas, ka, palielinoties tālruņa izmēram, kļūst aizvien sarežģītāk izmantot tā sānos izvietotās pogas. Pārvietojot pogas uz tālruņa aizmuguri, lietotājiem tiek nodrošināta lielāka kontrole, jo šajā vietā parasti atrodas rādītājpirksts.

G2 ir aprīkots ar 5,2 collu Full HD ekrānu, Graphic RAM efektīvākai enerģijas izmantošanai, 3000 mAh akumulatoru un Qualcomm Snapdragon 800 procesoru.

LG paplašina Ultra HD televizoru klāstu ar 55 un 65 collu modeļiem. Jaunie LA9700 sērijas televizori nodrošina attēla izšķirtspēju 8,3 miljoniem pikseļu kadrā, kas vairāk nekā četras reizes pārsniedz Full HD izšķirtspēju.

Produktu klāstā ir arī jauns OLED tehnoloģijas televizors ar ieliektu ekrānu. Izmantojot WRGB pikseļu tehnoloģiju, televizors nodrošina īpaši augstu kontrastu un asumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!