Foto: Publicitātes foto

Kompānija "LG Electronics" (LG) šodien prezentēja savu jauno "Android" platformas viedtālruņu flagmani – "G2". No citiem viedtālruņiem tas atšķiras ar to, ka priekšpusē un sānos tam nav nevienas pogas, jo tās visas pārvietotas uz korpusa aizmugurējo daļu vadīšanai ar rādītājpirkstu.

"Rear Key" koncepts izstrādāts, vadoties pēc aptaujāto lietotāju atziņas, ka, palielinoties tālruņa izmēram, kļūst aizvien sarežģītāk izmantot tā sānos izvietotās pogas. Pārvietojot pogas uz tālruņa aizmuguri, lietotājiem tiek nodrošināta lielāka kontrole, jo šajā vietā parasti atrodas rādītājpirksts. Pētījumā arī tika konstatēts, ka, mainot pogu izvietojumu, tiek samazināta telefona nomešanas gadījumu iespējamība, kas ir īpaši augsta, regulējot skaļumu runāšanas laikā.

Piespiežot un paturot aizmugurē izvietotās skaļuma regulēšanas pogas, lietotājs var iedarbināt "QuickMemo" un kameru, padarot piezīmju veikšanu un fotogrāfiju uzņemšanu ērtāku. Turklāt, "KnockON" funkcija ļauj ieslēgt telefonu, divreiz pieskaroties ekrānam, gadījumos, kad "LG G2" ir novietots uz virsmas ar ekrānu uz augšu.

"LG G2" aprīkots ar 5,2 collu "Full HD" izšķirtspējas IPS ekrānu, 2,26 gigahercu "Qualcomm Snapdragon 800" četrkodolu procesoru, divu gigabaitu operatīvo atmiņu, 3000 mAh akumulatoru, optisko stabilizāciju 13 megapikseļu kamerai, GPS, 16 vai 32 GB iebūvēto atmiņu un "Android 4.2.2 Jelly Bean" operētājsistēmu. Viedtālrunis būs pieejams kādā no divām krāsām – melnā vai baltā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!