Bangkoka zināma kā Dienvidaustrumāzijas izklaižu vietu galvaspilsēta un populārs tūristu galamērķis. Tradicionāla un patriarhāla dienā, naktī pilsēta pilnībā pārvēršas. Iededzas neona gaismas un durvis ver dažādas izklaides vietas.

Pirms mesties šajā uzdzīves virpulī, ir vērts uzklausīt dažus padomus, ko sniedz resurss "Redigo.ru". Tie ļaus ietaupīt naudu un gūt no atpūtas lielāku prieku.

1. Taksmoteru izvēle

Nakts laikā pārvietojoties strap bāriem un izklaides vietām, labāk izvēlēties oficiālo taksometru kompāniju pakalpojumus. Sekojiet, lai skaitītājs būtu ieslēgts.

2. Brauciens ar tuktuku
Lielākoties valda viedoklis, ka Bangkokā  ir noteikti jāpiedzīvo un jāizmēģina brauciens ar šo motorizēto trīsriteni. Taču nakts laikā (un dažkārt arī dienā) tomēr būtu vēlams izvairīties no šiem transporta līdzekļiem, sevišķi, ja to vadītāji ir ļoti uzstājīgi. Šie cilvēki visbiežāk ved tūristus nevis tur, kur vēlas ceļotāji, bet uz tām vietām, kur taksistiem apsolītas komisijas naudas.

3. Rēķina pārbaude
Noteikti ir vērts rūpīgi pārbaudīt dzērienu rēķinu, jo īpaši Patpongā. Gadījumi, kad rēķinā parādās uzrēķināti lieki simti, ir ļoti izplatīti. Protams, ka no jums tiks prasīts šo rēķinu samaksāt pilnībā.

4. Narkotiku lietošana
Par spīti ārējai izlaidībai, prostitūcija un narkotiku lietošana Taizemē ir oficiāli aizliegta. Un, ja uz pirmo no minētām parādībām varas iestādes piever acis, tad regulāri narkotiku apkarošanas reidi modernos Bangkokas klubos,  ir diezgan bieža parādība. Par narkotiku tirgošanu likumdošana paredz arī nāvessodu.

5. Azartspēles labāk citreiz
Bangkokā un vispār Taizemē ir vērts atturēties no azartspēļu kārdinājuma. Pirmkārt, likumdošana tās ir aizliegusi, otrkārt - ja arī iekulties kādā nelegālā azartspēļu vietā, skaidrs, ka izredzes laimēt ir teju nekādas. Lasi arī "Piecas nopietnas tūristu kļūdas, apmeklējot Taizemi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!