Foto: Shutterstock
Laosas džungļos, īstā meža biezoknī, ir kāda apslēptā dabas pērle, kas nu jau kļuvusi par iemīļotu tūristu vietu. Tas ir "Kuang Si" ūdenskritums.

Lai arī šajā apkārtnē burvīgu skatu netrūkst, īpašu vērību iemantojis tieši lielākais ūdeņainais dabas brīnums. Neticami tirkīzzilais ūdens veļas pār klints sienu, kura kopumā ir aptuveni 50 metrus augsta, padarot ūdenskritumu īpaši neatvairāmu, minēts "Visitlaos".

Foto: Shutterstock

Piedzīvojumu meklētāji šeit var aizbēgt no karstuma un veldzēties patīkamajā ūdenī dabas izveidotajos baseinos. Tieši relaksējošās atpūtas un prātam neaptveramo skatu dēļ šis ir iecienītākais tūristu galamērķis šajā reģionā, tomēr arī vietējie šo vietu nesmādē un brīnumainie skati vēl nebūt nav apnikuši.

Neraugoties uz to, ka šajā vietā eksotikas jau tā ir gana, tā ir arī mājvieta diviem melniem lāčiem, kas priecē tūristus netālu no ūdenskrituma.

Foto: Shutterstock
Šī vieta atrodas 29 kilometru attālumā no "Luang Prabang", tāpēc, lai nokļūtu šajā dzīvajā pasakā, iespējams izīrēt motociklu un doties uz turieni paša spēkiem vai gaidīt kādu no tūristu tūrēm un doties uz turieni plašākā bariņā.

Lai arī galvenais ceļš līdz ūdenskritumam ir ērti izbūvēts tūristu vajadzībām, ir īpašas takas, kur zinātkārākie ceļotāji var doties pēc paša iniciatīvas – piemēram, ūdenskrituma virsotni. Te gan jāpiebilst, ka šī taka nav pa spēkam pat daudziem pieaugušajiem, nemaz nerunājot par bērniem, tāpēc vienīgais, ko tūristiem var savlaicīgi piekodināt – ir jāizvēlas piemēroti apavi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!