Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nupat Dānija savus viesus iepriecinājusi ar jaunu tūrisma objektu – spirālveida skatu torni, kas atrodas gleznainā vietā un piedāvā pastaigu virs koku galotnēm.


Varenais skatu tornis jeb "The Camp Adventure tower" atrodas Dānijā. Tas sniedzas 45 metru augstumā un paver skaistu skatu virs apkārt esošā meža.
Foto: AFP/Scanpix/LETA

Šis tornis, protams, izceļas ar savu interesanto arhitektūras risinājumu, jo piedāvā apļveida kustību. Kas interesanti, kopā spirālveida ejas stiepjas 650 metru garumā, līdz interesantus pa 12 rampu stāviem uzved līdz skatu torņa augšai un platformai ar unikālākajiem skatiem. Tieši šī spirālveida konstrukcija ļauj ikvienam uz apkārtni paskatīties no unikāliem skatu punktiem, piedāvājot 360 grādu panorāmu. Kā skaidrot "Culture trip", skatu torņa pamatā izmantotas metāla konstrukcijas un vietējais ozols.

Foto: AFP/Scanpix/LETA
"Camp Adventure" mājaslapā vēstīts, ka skatu torni interesentiem atvērts katru dienu no pulksten 10 līdz 20. Tomēr, ja rezervē savu apmeklējumu dienu pirms savas vizītes, ieejas maksa mērāma gandrīz 17 eiro jeb 125 Dānijas kronas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!