Foto: instagram.com/beautyandmybackpack
"Gates of Heaven" jeb Debesu vārti ir daudzu tūristu iecienīta vieta. Liela daļa ceļotāju turp steidz, jo sociālajos tīklos pamanījuši maģiskas fotogrāfijas, kurās cilvēku un divas majestātiskas būves daļas ieskauj ūdens. Taču liels ir daudzu pārsteigums, kad, nonākot galamērķī, viņi atskārst – bilde un realitāte ir divas absolūti dažādas lietas, raksta "Insider".

Lai gan "Lempuyang" templis ir patiesi iespaidīga vieta, kuru apmeklēt arhitektūras dēļ, lielai daļai ceļotāju galvenais došanās iemesls saistīts ar bildēm, kuras tur iespējams uzņemt. Atverot vietni "Instagram", paveras lērums bilžu, kurās cilvēki iemūžināti dažādās pozās, stāvot starp slavenajiem vārtiem, taču galvenā bildes odziņa ir šķietamais ūdens, kas to apņem. Šeit gan uzsvar liekams uz vārdu "šķietams", jo ūdens tur nav un prātā izsapņotā vieta nemaz neeksistē.

View this post on Instagram

A post shared by ✪ NIGELKELLS ✪ (@nigelkells23) on Jul 30, 2019 at 12:42am PDT


Lai radītu šo ilūziju, talkā ņemts spogulītis, kas novietots zem kameras, radot ūdens atspulgam līdzīgu skatu. Kā raksta "Independent", liels ir daudzu pārsteigums, ieraugot, ka ūdens vietā ir parastas betona plāksnes, un saprotot, ka svarīgākais ir spoguli novietot pareizajā līmenī, lai bilde būtu izdevusies.

View this post on Instagram

A post shared by Gabrielle Thomson ♡ (@gabthomson) on Jul 15, 2019 at 7:00am PDT


Savu sašutumu daudzi ceļotāji izteikuši arī atsauksmju vietnē "Trip Advisor", kur tiek norādīts, ka skaisto bilžu tīkotāju esot ārkārtīgi daudz, tāpēc aktīvajā ceļošanas sezonā var nākties rindā stāvēt pat divas trīs stundas.

View this post on Instagram

A post shared by Tish (@couturetish) on Jul 15, 2019 at 3:25am PDT
View this post on Instagram

A post shared by Актриса Анна Ефремова (@anna_efremova88) on Jul 6, 2019 at 3:41am PDT
View this post on Instagram

A post shared by Rachel Brierton (@beautyandmybackpack) on Jun 22, 2019 at 2:04pm PDT


Arī "Tanah Lot" ir viens no populārākajiem apskates objektiem Bali, ko parasti savos maršrutos iekļauj visi ceļotāji. Vairāk par to lasi šeit. Savukārt šajā rakstā vari iepazīties ar ceļotāju iespaidiem, apmeklējot Indonēzijas salu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!