Foto: Tiit Blaat/Delfi.ee

Ziemassvētku atmosfēra sajūtama teju visur. Un arī mūsu kaimiņvalsts Igaunijas galvaspilsēta Tallina nav izņēmums. Ko svētku laikā piedāvā Tallina?

Tallina ik gadu priecē ar zaļojošu un kuplu eglīti, kas skaisti izrotāta. Arī šajā gadā zaļo meža skaistuli papildina lampiņu virtenes un tematiski svētku rotājumi, ļaujot šo Ziemassvētku simbolu pamanīt jau no attāluma.

Eglīti ieskauj arī fantastisks tirdziņš, kas interesentus priecēs līdz 7. janvārim. Tur iespējams nopirkt dažādus gardumus, iegādāties amatnieku darinājumus, kā arī vienkārši izbaudīt fantastisko atmosfēru. Ziemassvētku tirdziņā nedēļas nogalēs ir arī izklaides programma, uzstājoties dziedātājiem un citiem māksliniekiem. Tāpat sastopams arī Ziemassvētku vecītis. Ik svētdienu iespējams doties arī izzinošā ekskursijā, kuras laikā tiek pastāstīts par Tallinas rašanos un to, kā kādreiz tur svinēja Ziemassvētkus, skaidrots "Delfi.ee". Vērts piebilst, ka pagājušajā gadā Tallinas Ziemassvētku tirdziņš tika atzīts par labāko visā Eiropā.

Foto: Tiit Blaat/Delfi.ee

Turpinājumā neliels ieskats no tā, kas tevi sagaidīs, ja izdomāsi doties pēc svētku sajūtas uz šo pilsētu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!