Foto: Publicitātes foto

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) rudens mēnešos organizē erudīcijas vakaru ciklu "Prātlauzis". Līdz šim noritējuši jau divi spēļu vakari. Noslēdzošais erudīcijas vakars norisināsies 16. novembrī no pulksten 18 līdz 20 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī.

Prāta spēļu dalībnieki varēs sacensties zināšanās par Jelgavas vēsturi un mūsdienām, tūrismu un ceļošanu, kā arī par Jelgavas un Jelgavas novada tūrisma pakalpojuma sniedzējiem. Spēļu vakars būs sadalīts astoņās kārtās, katrā no tām dalībniekiem būs jāatbild uz 10 jautājumiem.

Vakara gaitā būs jārisina rēbusi, jācenšas sadzirdēt un saredzēt atbildes dažādos video materiālos, pēc norādēm jāatmin kāds tūrisma objekts vai ievērojama vieta. Pirmo trīs vietu ieguvēji tiks pie vērtīgām balvām no JRTC, Jelgavas un Jelgavas novada tūrisma pakalpojumu sniedzējiem.

Erudīcijas vakaram aicinātas pieteikties komandas divu līdz četru cilvēku sastāvā. Piesakoties, jānorāda komandas nosaukums, kontakttālrunis un e-pasta adrese. Pieteikšanās pa tālruņa numuru 63005447 vai 25619266, vai e-pasta adresi tic@tornis.jelgava.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!