Tiem, kam patīk apvienot aktīvu atpūtu ar labiem darbiem, vērts pievienoties bezmaksas Lielās talkas pārgājienam pa vienu no Latvijas skaistākajām vietām – Lilastes un Gaujas piekrasti un mežiem.

Pārgājiena sākums paredzēts pulksten 10.30 stāvlaukumā pie Lilastes pludmales (iespējams ierasties arī ar vilcienu, kas Lilastē ierodas pulksten 10.06).

Maršruta garums paredzēts aptuveni 12 kilometri.

Organizatori pasākuma "Facebook " profilā raksta: "Ejam pa pludmali līdz Gaujas ietekai jūrā, caur priežu mežiem un Garezeram atpakaļ līdz Lilastei." Organizatori sola parūpēties par gardu pusdienu zupiņu, labu atmosfēru un lieliskām fotogrāfijām no pasākuma.

Pārgājiena dalībnieki aicināti ņemt līdzi maisiņus un maisus atkritumiem, lai varētu pa ceļam sakopt teritoriju, cimdus, pārgājiena vai sporta apavus un ērtu, brīvu apģērbu, vairākkārt lietojamus traukus gardajai pusdienu zupiņai, kādu našķi ceļam un ūdeni vai tēju termosā.

Lai organizatori zinātu, cik lielu katlu likt somā, pieteikšanās: atzīmējot "Going" šeit vai e-pastā saulesfestivals@gmail.com.

Jāatgādina, ka Lielā Talka notiek sestdien, 22.aprīlī, no pulksten 9 līdz 15 vienlaicīgi visā Latvijā. Vairāk informācijas: talkas.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!