Foto: Publicitātes foto

Jau vēstīts, ka Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" sadarbībā ar "Etihad Airways" nāca klajā ar paziņojumu par lidojumu sezonas pagarināšanu 2019. gadā starp Rīgu un Abu Dabī Apvienotajos Arābu Emirātos. Tiešie lidojumi atsākti no 28. oktobra.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Pateicoties tam, ka "airBaltic" flotes izmērs turpina augt, nākamgad mēs pagarināsim pakalpojumu sniegšanas periodu šajā maršrutā, piedāvājot ērtus savienojumus starp abām galvaspilsētām divus mēnešus ilgāk."

"airBaltic" lidojumus maršrutā Rīga – Abū Dabī veic četras reizes nedēļā ar "Airbus A220-300" lidmašīnām, pasažieriem ceļā pavadot sešas stundas un 15 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir sākot no 129 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Ko interesantu un īpašu apskatīt Abū Dabī, lasi šeit.

Šajā ziemas sezonā "airBaltic" arī turpinās lidojumus no Rīgas uz tādiem brīvdienu galamērķiem kā Malagu, Madridi, Lisabonu un Nicu.

Jāpiebilst, ka "airBaltic" 2018. gada 28. oktobrī uzsāka tiešos lidojumus divos jaunos maršrutos no Tallinas. Plašāk par iespējām lidot no kaimiņvalsts uz Stokholmu un Oslo lūko šeit.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasarā "airBaltic" savam maršrutu tīklam pievienos trīs jaunus galamērķus no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu, kā arī uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Štutgarti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!