Foto: Shutterstock

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 2019. gadā 1. aprīlī sāks tiešos lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Ļvovu (Lviv). Jaunais vasaras sezonas maršruts piedāvās ērtas ceļošanas iespējas starp šīm divām pilsētām. Šis būs jau trešais "airBaltic" galamērķis Ukrainā, iekļaujot lidojumus arī uz Kijevu un Odesu.

Lidsabiedrības izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Ieviešot jaunus lidojumus no Rīgas uz Ļvovu, mēs turpinām papildināt "airBaltic" vasaras maršrutu karti un piedāvāt plašākas ceļošanas iespējas mūsu pasažieriem. Ļvova ir viens no Ukrainas svarīgākajiem ekonomikas un kultūras centriem, kas atrodas pie gleznainajiem austrumu Karpatiem."

Aviokompānija no Rīgas uz Ļvovu lidojumus veiks četras reizes nedēļā ar "Bombardier Q400 NextGen" lidmašīnu, pasažieriem ceļā pavadot stundu un 50 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir no 69 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasarā "airBaltic" savam maršrutu tīklam pievienos trīs jaunus galamērķus no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu, kā arī uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Štutgarti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!