Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" paziņo, ka tiešo lidojumu saraksts no savas bāzes Tamperē Somijaš tiek papildināts ar reisiem uz Nicu Francijā un Milānu Itālijā. Sākot no maija, reisi uz jaunajiem galamērķiem tiks veikti divas reizes nedēļā.

Lidsabiedrība no Tamperes jau veic tiešos lidojumus uz Kopenhāgenu Dānijā, Minheni Vācijā un Amsterdamu Nīderlandē, kā arī uz saulainiem atpūtas galamērķiem Malagu Spānijā un Rodas salu Grieķijā, kā arī turpina lidojumus uz Rīgu.

Plānots, ka lidojumi starp Tamperi un Nicu ilgs trīs stundas un 35 minūtes, bet starp Tamperi un Milānu – trīs stundas 45 minūtes. Abi lidojumi tiks veikti ar lidmašīnām "Airbus A220-300".

"airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss saka: “Pēc dažiem mēnešiem mēs svinēsim mūsu bāzes Tamperē pirmo gadadienu, un līdz šim Somijas pasažieru pieprasījums ir attaisnojis mūsu cerības. Pēc šiem panākumiem mēs lidsabiedrībā "airBaltic" esam gandarīti par iespēju pievienot šīs divas skaistās pilsētas mūsu maršrutu tīklam, jo gan Nica, gan Milāna ir ļoti populāras ceļojumu izvēles. Ceram, ka šogad pasažieru pieprasījums pieaugs vēl vairāk, tāpēc ar laiku varam sākt piedāvāt jaunus lidojumus uz dažādiem biznesa centriem un atpūtas galamērķiem.”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!