Foto: Shutterstock

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" no 2021. gada 5. jūnija plāno uzsākt regulāros lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Santorini Grieķijā. Aviokompānija ieplānojusi lidojumus starp abām pilsētām veikt vienu reizi nedēļā. Lidojumi starp Rīgu un Santorini tiks veikti ar "Airbus A220-300" lidmašīnām.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Šajā vasaras sezonā mēs plānojam savienot Rīgu ar vairākiem saulainiem galamērķiem Vidusjūras reģionā. Mēs ar prieku piedāvājam drošas un ērtas ceļošanas iespējas starp Rīgu un labi pazīstamo Grieķijas salu Santorini. Mēs gatavojamies gaidāmajai vasaras sezonai ar uzlabotu maršrutu karti, un ticam, ka tas varētu būt laiks, kad uzlabosies epidemioloģiskā situācija un pieprasījums lidojumiem palielināsies."

Pasažieru veselība un drošība ir lidsabiedrības galvenā prioritāte, uzsver "airBaltic" pārstāvji. Aviokompānija ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Lai uzzinātu vairāk par "airBaltic" veselības aizsardzības pasākumiem, skaties te.

"Tūrisma Gids" atgādina, ka pagājušajā nedēļā ar šādām ziņām par tiešo lidojumu no Rīgas uz Santorini klajā nāca arī lidsabiedrība "Wizz Air".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!