Foto: Publicitātes attēli
Vasara, jūlijs, neapšaubāmi, ir iecienītākais atvaļinājumu laiks, kuru pavadīt vienatnē vai kopā ar ģimeni vai draugiem. Tiesa, Covid-19 pandēmijas ietekmē pēdējā gada laikā vairāk varējām apceļot dzimto zemi, taču nu dzīve rādās košākās krāsās, jo jau atkal, ievērojot nepieciešamās epidemioloģiskās drošības prasības, ir iespējams apmeklēt gan tuvākas, gan tālākas zemes. Lai iedvesmotu sevi un citus nākotnes ceļojumiem, portāls ''Tūrisma Gids'' aicina dalīties ar saviem līdzšinējo ceļojumu stāstiem, un, iespējams, tieši tu laimēsi apmaksātu braucienu ar prāmi visai ģimenei.

Kas tev jādara? Iekārtojies dīvānā un prātā pāršķirsti savas spilgtākās ceļojumu atmiņas – tas var būt gan tālāks atpūtas brauciens, piemēram, uz Ameriku, kā arī tas var būt kāds mīļš un piedzīvojumiem pilns brauciens tepat, Latvijā. Sakopo domas un apraksti ceļojumu, tostarp kur brauci, vai brauci ar kādu kopā, kāpēc tieši šis ceļojums tev ir tik īpašs, kādas apskates vietas šajā galamērķī iesaki apskatīt u. tml. Pēc tam izveido šī ceļojuma fotogrāfiju izlasi, kas visspilgtāk ataino piedzīvoto. Un visbeidzot savu atmiņu stāstu kopā ar fotogrāfijām sūti uz celojumi@delfi.lv līdz 31. jūlijam (ieskaitot).

Labākā stāsta autors balvā saņems Dānijas prāmju operatora DFDS sarūpēto apmaksāto braucienu ar prāmi no Paldiski, Igaunijā, vai Klaipēdas, Lietuvā, vienai ģimenei – diviem pieaugušajiem un diviem bērniem vecumā līdz 15 gadiem. Balvā iekļauta standarta kajīte četriem cilvēkiem ar brokastīm un vakariņām, kā arī vieglā transportlīdzekļa transportēšana. Tāpat, ja vēlēsies, būs iespēja ņemt līdzi savu mājdzīvnieku. Kas vēl – maršrutu uzvarētājs varēs izvēlēties pats. Balvas kopējā vērtība ir aptuveni 400 eiro.

Konkursa uzvarētāju paziņosim 1. augustā ''Tūrisma Gids'' ''Facebook'' lapā, kā arī ar uzvarētāju sazināsimies e-pastā.

Ņem vērā, ka spilgtākie ceļojuma stāsti un foto var tikt publicēti portālā ''Tūrisma Gids''.

Lai veicas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!