Foto: DELFI

Ziemassvētku laiks nav iedomājams bez tirdziņiem, kur gaisā virmo kārdinošais karstvīna aromāts, kūsā pārdevēju un pircēju čalas, kā arī skan Ziemassvētku mūzika. Šajās brīvdienās darboties sācis Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš, kurā var noķert īstu svētku sajūtu, kā arī sarūpēt dažādus labumus svētku galdam un dāvanas saviem mīļajiem.

Ziemassvētku tirdziņā Vecrīgā var iegādāties vai apskatīt dažādus Latvijas amatniecības izstrādājumus un kārumus svētku galdam. Tajā var atrast ne tikai dažādu glazūru un formu piparkūkas, bet arī kādu siltu apģērba gabalu un dažnedažādus nieciņus, kas var kalpot kā svētku dāvanas draugiem un radiem.

Doma laukumā darbojas arī īpašā "Latvijas Pasta" nodaļa – pasta namiņš, kurā iespējams nosūtīt svētku apsveikumus un dāvanas ar gaumīgām Ziemassvētku pastmarkām, apzīmogojot tās ar speciālo zīmogu, kas ir tikai pasta namiņā Vecrīgā.

Līdz pat 2019. gada 8. janvārim Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņā gaidāma plaša bezmaksas kultūras programma visai ģimenei, kurā ar krāšņiem un muzikāliem priekšnesumiem priecēs pašmāju mūziķi un folkloras kopas. Programmai līdzi var sekot šajā mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!