Foto: DELFI
Neraugoties uz stipro negaisu un lietus gāzēm, 2.augustā Rīgas Pasažieru ostā piestājis kruīza kuģis "Costa Pacifica", kurš pasažieru skaita ziņā vēl aizvien ir lielākais Rīgā ienākušais kuģis. Kamēr autobraucēji un garāmgājēji šo lielizmēra kuģi varēja vērot savām acīm no ārpuses, "Tūrisma Gids" viesojās uz klāja un nu aicina lasītājus doties nelielā foto un video "pastaigā" un aplūkot kuģi pasažiera acīm.

Šajā peldošajā viesnīcā ir 12 stāvi un atvērti klāji. Tāpat iespējams plunčāties kādā no četriem peldbaseiniem un baudīt SPA relaksāciju trīsstāvīgā kompleksā – ekstru sarakstu papildina arī teātris, fitnesa zāle, ūdens relaksāciju parks, kapela un vēl un vēl daudzas interesantas vietas.

Kuģis ir būvēts 2009. gadā, un uz klāja var uzņemt līdz 3780 pasažieru. Tajā ir 1504 kajītes dažādām gaumēm – gan ar logiem, gan iekšējās, gan ar balkonu. Kuģa dizains veltīts mūzikas tēmai, un šo līniju izdevies veiksmīgi ieturēt visa kuģa garumā. Tajā katrs interesents atradīs sev tīkamu izklaidi, tāpēc ģimenēm ar bērniem arī šis kuģis būtu piemērots.

Šī nav pirmā reize, kad šis kuģis viesojas Daugavas ūdeņos – par vizīti pagājušā gada augustā plašāk lasi šeit.

Arī "Tūrisma Gids" viesojās kuģa telpās, kuras tagad ir iespēja apskatīt arī tev!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!