Vakariņas restorānā, kas ir ieguvis kaut vienu Michelin zvaigzni, ir visai dārgs prieks un daudziem tā arī paliks tikai sapnis. Bet iedomājieties, kā būtu, ja jūs varētu pavakariņot pilnīgi visos pasaules restorānos, kas saņēmuši trīs Mišelin zvaigznes?

Tiem, kam ir pieejamas liekas 182 000 mārciņas, var izbaudīt vienu no ekstravagantākajiem gastronomiskajiem piedzīvojumiem pasaulē: maltītes ieturēšanu visos pasaules restorānos, kas saņēmuši trīs Michelin zvaigznes. Šādu iespēju piedāvā luksusa ceļojumu aģentūra Holidaysplease. Ceļojuma laikā plānots apmeklēt 107 restorānus, kas saņēmuši trīs Michelin zvaigznes un atrodas 12 dažādās valstīs. Tieši tādēļ šis gardais ceļojums ir ieplānots 6 mēnešu garumā.

Tie, kas dosies šajā kulinārajā ekstravagancē, varēs baudīt ne tikai augstākās klases ēdienu, bet arī labākās viesnīcas un lidojumus biznesa klasē. Katrā jaunajā ceļojuma pieturas punktā tiks pavadītas 2 dienas, tādēļ bez ēdienu degustēšanas būs arī pietiekami daudz iespēju doties ekskursijās un iepazīt vietējo kultūru. Liela daļa laika tiks pavadītā tādās pasaules metropolēs kā Ņujorka, Parīze un Tokija.

Kopējā samaksā ir iekļautas visas ceļošanas, viesnīcu un restorānu maltīšu izmaksas. Ir rēķināts, ka vidēji viena maltīte trīs zvaigžņu Michelin restorānā izmaksās aptuveni 250 mārciņas. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!