Foto: Kadrs no video
Hītrovas lidosta šogad kā pirmā publiskojusi aizkustinošu reklāmas rullīti Ziemassvētkiem, kas mīlīgā veidā vēsta par to, ka labākā dāvana svētkos ir mīļo atgriešanās un ģimenes satikšanās. Daudzos medijos jau izskanējusi doma, ka reti kuram pēc tās noskatīšanās acis paliks sausas.

Londonas rietumos esošā lidosta publiskojusi video ar nosaukumu "Atgriešanās mājās – labākā dāvana visiem". Tajā divi paveci spēļu lācīši svētku laikā lido mājās. Abi seniori, maigi viens otram palīdzot, dodas cauri lidostai, cīnās ar bagāžas noņemšanu no lentes, neveikli iegādājas saldumus veikaliņā, daļu no konfekšu kastu kaudzes sagāžot, tomēr sagādājot gardumus ģimenei, un visbeidzot pie sagaidīšanas vārtiem cerīgi meklējot savējos, līdz beidzot no pūļa izskrien divi bērni un lācīši pārvēršas par viņu mīļo vecmāmiņu un vectētiņu, kas ieradušies ciemos.

Hītrovas lidostas komercdirektors Džonatans Koens "Daily Mail" par šo klipu stāstījis: "Ziemassvētki ir mans mīļākais gadalaiks Hītrovā – lidostu pārpilda ģimenes un draugi, kas atgriezās šajā īpašajā laikā. Mums pašiem šī filmiņa ļoti patīk un ceram, ka lācīšu ceļojums atgādinās par aizrautību, ko jūtam, kad ejam cauri Hītrovas ielidošanas zonai, lai iekristu sagaidītāju apskāvienos Ziemassvētkos."

Sociālajos tīklos reklāmas rullītis jau izpelnījies desmitiem tūkstošu atzīmju "patīk" un sirsnīgu komentāru.

Šī ir otrā TV reklāma, ko Hītrovas lidosta izdevusi pēc šīs vasaras kampaņas jaunā skrejceļa būvniecībai. Pēc 1,7 miljonus mārciņu vērtās reklāmas kampaņas par trešā skrejceļa priekšrocībām attiecībā pret sāncensi Getvikas lidostu, britu valdība oktobrī apstiprināja lidostas paplašināšanu, tomēr vēl nepieciešama četru padomju piekrišana un arī "Greenpeace" aktīvisti iebilst pret to, raksta "Daily Mail".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!