Foto: Privātais arhīvs

Esi allaž prātojis, kā Zanei Eniņai izdodas tik daudz ceļot? Pavisam godīgas atzīšanās par ceļošanas dažādajām pusēm dzirdēsi stāstu vakarā trešdien, 28. februārī.

Jau vairāk nekā sešus gadus Zanes Eniņas piedzīvojumu stāstiem var sekot līdzi blogā "Mugursoma.lv" – Peru, Kazahstāna, Čīle, Austrālija, Lieldienu sala – kur tik nav būts!

Visskaļāk gan izskanējis stāsts par operāciju "Pingvīns", kad Zane publiski aicināja atbalstīt savu sapni par nokļūšanu Antarktīdā. Un viņai tas izdevās!

Protams, stāstu vakarā bez pingvīnu un aisbergu pieminēšanas neiztikt, bet apsolām vairākus pieturas punktus – par neaizmirstamiem cilvēkiem, sevis pārvarēšanas, “dūša papēžos” un “mute līdz ausīm vaļā” brīžiem.

Un Zane pavisam godīgi pastāstīs, kāpēc ceļošana nav tikai smukas "Instagram" bildes, bet mēdz būt arī diezgan draņķīga padarīšana.

"Tūrisma Gids" stāstu vakars notiks 28. februārī omulīgajā iestādījumā "Lokāls Veldze" Kalnciema ielā 40F. Uzaicini arī draugus uz šo pasākumu šeit.

Savukārt, ja pats daudz ceļo vai pazīsti kādu īstu dēkaini, piesaki arī viņa stāstu, sūtot nelielu aprakstu uz e-pastu: celojumi@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!