Foto: DELFI

Gada tumšākajā laikā "Tūrisma Gids" savus lasītājus iedvesmoja gremdēties patīkamās atmiņās un aicināja pastāstīt par saviem aizraujošajiem ceļojumiem, dodot iespēju piedalīties stāstu konkursā "Ceļo, stāsti, atkal ceļo".

Konkursa, kas startēja novembra izskaņā, laikā ikviens tika aicināts iesūtīt savu ceļojuma stāstu un laimēt fantastisku balvu – kruīzu pa Vidusjūru, ko nodrošina "Costa Cruises".

Šajā laikā "Tūrisma Gids" saņēma vairāk nekā 60 piedzīvojumiem bagātu stāstu un vairāk nekā 1000 fotogrāfijas, kas lika līdzpārdzīvot varoņiem, uzzināt ko jaunu un iepazīt tuvākas un tālākas zemes. Liels paldies visiem, kas bija gatavi dalīties savos stāstos!

Pēc stāstu izvērtēšanas, kurā vērā tika ņemta arī stāsta spēja aizraut un ieinteresēt, "Tūrisma Gids" komanda godpilno pirmo vietu piešķir Ilonai Kravčenokai. Apsveicam! Ar Ilonas stāstu, kurš ļāva iepazīt Armēniju, var izlasīt šeit.

Tā kā daudzi no iesūtītajiem stāstiem ir aizraujoši un pelnījuši tikt izlasīti, tie tiek un tiks publicēti "Tūrisma Gids", ļaujot virtuāli aizceļot uz konkrēto vietu. Ar jau publicētajiem stāstiem iespējams iepazīties te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!