Daudzi latviešu bērni jau iepazinuši atraktīvo suņu meitenīti Loti, topošo izgudrotāju, kurai tik ļoti patīk spēlēties. Nu viņu var apciemot un iepazīt vēl labāk - divu stundu brauciena attālumā no Rīgas, pie Pērnavas, atklāts jauns atrakciju parks bērniem – Lotes zeme jeb Lottemaa.

Lotes zemē ir vairāk nekā 100 atrakciju, izgudrošanas mašīnu un rotaļlietu. Jaunajā parkā var doties dažādos piedzīvojumos, meklēt izeju no labirinta, planetārijā iepazīties ar visumu, atklāt aizraujošus mūzikas instrumentus un muzicēt kopā ar kaķu māti Paulu, sportot ar kaķu tēti Mati, šķūnī kaut ko uzmeistarot kopā ar Oskaru – Lotes tēti, paspēlēt jautras spēles kopā ar Loti, Bruno un Albertu, un klausīties vecā ceļotāja Klausa stāstus par viņa tālajiem ceļojumiem.

Kamēr bērni draiskojas, vecāki var atpūsties pludmales smiltīs, jo Lotes zeme atrodas jūras krastā, priežu meža ielokā. Tomēr, ja laika apstākļi nav piemēroti atpūtai zem klajas debess, parkā ir arī vairākas mājas, kurās bērniem piedāvā dažādas atrakcijas un izzinošas izklaides. Pēc aktīvas atpūtas, Lotes zemē varēsiet pamieloties arī vairākās kafejnīcās.

Lotes zeme atrodas astoņu kilometru attālumā no Pērnavas, braucot pa Via Baltica šoseju Rīgas virzienā. Parka autostāvvietā ir 600 vietas, bet no stāvvietas līdz tematiskā parka vārtiem ir jārēķinās ar apmēram 800 metrus garu pastaigu. Maksa par autostāvvietu ir 2 eiro dienā. 

Līdz augusta beigām no Pērnavas Port Artur tirdzniecības centra uz Lotes zemi divas reizes dienā kursē arī autobuss. Parks ir atvērts no plkst. 10.00-18.00, un biļetes pagaidām var iegādāties uz vietas, bet drīzumā varēšot arī internetā. Apmeklētājiem, kas vecāki par 3 gadiem, ieejas biļete maksā 15 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!