Foto: Publicitātes foto

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā* Wizz Air ir laidusi klajā savu 2014. gada ziemas lidojumu sarakstu Latvijā. Wizz Air Latvijas reisu tīkls kopumā sastāvēs no astoņiem lidojumiem uz sešām valstīm, portālu "Delfi" informē kompānijas pārstāvji.

Populārajos Rīgas maršrutos uz Barselonu un Parīzi (Bovē) būs divi lidojumi nedēļā, ko var rezervēt ziemai jau no šodienas.

Dažu populārāko Rīgas reisu biežums:

UzBiežums
Barselonu2 lidojumi nedēļā
Donkasteru Šefīldu2 lidojumi nedēļā
Dortmundi2 lidojumi nedēļā
Parīzi (Bovē)2 lidojumi nedēļā

Wizz Air pārstāvis Daniels de Karvalo sacīja: "Wizz Air ar prieku iepazīstina ar savu 2014. gada ziemas lidojumu grafiku Latvijā. Šī ir pirmā ziemas lidojumu pārdošana no Rīgas, kopš šeit ir Wizz Air bāze, un mēs ceram pārvadāt daudzus no tiem pasažieriem, kas tik sirsnīgi sveica paziņojumu par mūsu bāzi Latvijas galvaspilsētā. Biļetes 2014. gada ziemas lidojumiem jau var rezervēt wizzair.com!"

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā*. Tā pārvalda 17 bāzēs izvietotu 47 lidmašīnu Airbus A320 gaisa floti un piedāvā vairāk nekā 300 lidojumu maršrutu, savienojot 96 galamērķus 35 valstīs. Wizz Air vairāk nekā 1900 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par vairāk nekā 13,5 miljonu pasažieru izvēli 2013. gadā.

* Avots: Innovata, pamatojoties uz regulāro lidojumu sēdvietu skaitu gadā, kas beidzās 2014. gada 31. martā ("FY 2014).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!