Foto: Publicitātes foto

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā "Wizz Air" šodien uzsāk divu dienu kampaņu visai iepriekš iegādātajai reģistrētajai un lielajai rokas bagāžai, kas rezervēta vietnē wizzair.com. Visas tiešsaistes bagāžas pārvadāšanas maksas būs samazinātas par 33%* divas dienas — no 7. jūnija līdz 8. jūnija pusnaktij.

Trīs bagāžas veidi ir šādi:

Mazā salona soma - var ņemt lidmašīnā bez maksas.
Lielā salona soma - var ņemt lidmašīnā par nelielu samaksu.
Reģistrēta soma - tās masa nedrīkst pārsniegt 32 kg, kas atbilst dažu augsto tarifu lidsabiedrību biznesa klasē atļautajam bagāžas daudzumam un ko var reģistrēt par saprātīgu samaksu.

"Wizz Air" pārstāvis Daniels de Karvalo sacīja uzsvēris "Vasara ir klāt, mācību gads beidzies, un tagad pienācis laiks ceļot kopā ar draugiem un tuviniekiem. Jūs esat izdevīgi iegādājies biļeti mūsu lieliskajā zemo izmaksu lidsabiedrībā, tāpēc tagad izdevīgi pārvadājiet arī savu somu. Mūsu kampaņa šo sestdien un svētdien ļauj jums pārvadāt savu bagāžu tikai par 2/3 no parastās tiešsaistes cenas! Rezervējiet lidojumu ar atlaidi bagāžai vietnē wizzair.com un baudiet vasaras brīvdienas!"

* 33% atlaide attiecas uz bagāžas maksu vai lielās salona somas maksu, ja jūs kādu no tām pievienojat esošam vai jaunam rezervējumam, izmantojot wizzair.com, Wizz Air mobilo lietotni vai Wizz Air zvanu centru vismaz trīs (3) stundas pirms ieplānotā izlidošanas laika. Piedāvājums ir spēkā, ja reģistrētā bagāža vai lielā salona soma ir pievienota rezervējumam 7. vai 8. jūnijā. Sīkāka informācija par bagāžas politiku ir pieejama wizzair.com.

"Wizz Air" ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā*. Tā pārvalda 18 bāzēs izvietotu 51 lidmašīnas Airbus A320 gaisa floti un piedāvā 300 lidojumu maršrutu, savienojot 95 galamērķus 35 valstīs. Wizz Air vairāk nekā 2000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par vairāk nekā 13,9 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2014. gada 31. martā.

Lidsabiedrība atgādina patērētājiem savu bagāžas pārvadāšanas politiku, lai palīdzētu ietaupīt naudu, izvēloties piemērotu veidu bagāžu. Wizz Air informatīvo video vietnē YouTube par gudru bagāžas sagatavošanu jau noskatījušies gandrīz 200 tūkstoši interesentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!