Diemžēl vai par laimi augusts ir īsts rudens priekšvēstnesis – gaisa temperatūras kļūst zemākas, dienas kļūst īsākas, bet mēs meklējam siltāku apģērbu un vairāk gaismas. Līdz ar to doma pēc saulrieta doties mežā, kur šajā laikā varētu būt slapjš un tumsā nav iespējams redzēt, kur vari spert nākamo soli, varētu šķist pat absurda. Taču tūrisma aģentūra ''PostNos'' izaicina tevi un tavus domubiedrus, piedāvājot doties nakts pārgājienā.

Nakts izaicinājums ir piedzīvojums mežā, kādu tu, ļoti iespējams, līdz šim vēl neesi iepazinis. Šajā neparastajā pārgājienā tev būs jāseko atstarotāju ceļam, jāšķērso upes, jābrien pa mežu un jaunaudzēm, kā arī jāpilda uzdevumi, lai sasniegtu finišu. Nakts izaicinājums būs īsts piedzīvojums ikkatram, kas izvēlēsies maršrutu mērot vienatnē, un kolosāls pasākums ceļabiedru lokā tiem, kas izvēlēsies piedalīties ar draugiem vai ģimeni.

Maršruts ir tikai 12 kilometrus garš, bet, lai to izietu, tev jārēķinās ar četrām līdz sešām stundām, jo būs brikšņi, kalni un lejas. Iepazīsti savus instinktus un maņas, ko tumsas aizsegā tev palīdzēs izdarīt šis gājiens! Uzdrošinies un meties vēl nebijušā avantūrā kopā ar ''PostNos''!

Maršruta atrašanās vieta ir vien pārdesmit minūšu braucienā no Rīgas, dodoties uz Siguldas pusi.

Piedzīvojumā varēsi doties sev ērtā laikā, 20 minūtes pēc saulrieta, jebkurā dienā.

Vairāk informācijas par iespēju pieteikties pārgājienam atradīsi, klikšķinot šeit. Bet turpinājumā neliels ieskats ''Nakts izaicinājumā''.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!