No 31. jūlija līdz 2. augustam Rēzekne svinēs 730. jubileju. "Sanāksim kopā, cepsim svētku torti, dziedāsim un atcerēsimies skaistākos mirkļus, kas uzplaukuši tieši Rēzeknē," par svētku iecerēm stāsta Ilze Tolopilo Rēzeknes tūrisma informācijas konsultante.

Jau 31. jūlijā būs vērojamas viduslaiku karotāju cīņas, mūzika un dejas, tirgus un mielasta plači, amatu darbnīcas, bet pēc tam paredzēts koncerts. Visi pasākumi sāksies pulksten 19 Rēzeknes pilskalnā.

Savukārt 1. augustā paredzēti dažādi sporta pasākumi, spēles un turnīri, kas notiks stadionā, Sporta namā un ARPC "Zeimuļs". Jua no pulksten 9 būs arī gadatirgus, dažādas darbnīcas un koncerti pie Kultūras nama un Festivāla parkā. Bet pulksten 12 pie Rimi notiks tortes cepšana. Pulksten 15 pie Latgales vēstniecības "GORS" paredzēts "Latvijas karaokes čempionāts 2015."
Vakarā pulksten 21 Festivāla parkā notiks koncerts "Nākotnes Rēzkne" un 730 balonu lidojums. Noslēgumā paredzēts salūts.

Bet 2. augustā pulksten 11 pa Atbrīvošanas aleju dosies teatralizēts ģimeņu gājiens, kam Festivāla parkā sekos dažādas aktivitātes. 

Ar pilnu pasākumu programmu variet iepazīties www.rezekne.lv.

Lūk, kā pilsētas svētkus Rēzeknē svinēja pērn!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!