Foto: NMPD

Piektdienas vakarā Talsu novadā grāvī iebraukusi un apgāzusies automašīna ar trim cilvēkiem, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pulksten 22.59 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Talsu novada Īves pagastu, kur grāvī bija apgāzusies vieglā automašīna. Divi cilvēki no automašīnas bija izkļuvuši pašu spēkiem, bet vienu atbrīvoja glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus. Visi trīs cilvēki tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam.

Kā informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 163 ceļu satiksmes negadījumi, 16 avārijās cietuši kopskaitā 19 cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Desmit negadījumi ar 11 cietušajiem reģistrēti Rīgas reģionā, trīs negadījumi ar trīs cietušajiem - Latgalē, divi negadījumi ar četriem cietušajiem fiksēti Kurzemē, bet viena avārija ar vienu cietušo notikusi Zemgalē.

Starp cietušajiem ir trīs velosipēdisti Rīgas reģionā un viens elektriskā skrejriteņa vadītājs Latgales reģionā, liecina policijas apkopotā statistika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!