Vai Latvijas Jātnieku federācjā (LJF) nobriedusi revolūcija un sadusmotie biedri grib patriekt ilggadējo organizācijas vadību? Vai arī dumpi rīko neliela nemiernieku grupiņa, bet vairākums ar situāciju ir apmierināti? Ar LJF "karojošo nometņu pārstāvjiem" Uldis Strautmanis pulksten 16 runā raidījumā "Aizmugure".

"Latvijas Avīze" pirms mēneša ziņoja par dumpi Latvijas Jātnieku savienībā - daudzi biedri esot nemierā ar ilggadējo organizācijas prezidentu Agri Blauu. Viņam tiek pārmesta "draugu būšana" un neskaidrs līdzekļu izlietojums, bet pats Blaus pārmetumus noraida. "Dumpinieki" arī nolūkojuši savu kandidātu uz prezidenta amatu - uzņēmēju, biedrības Jātnieku sporta klubs "Rezerves virsnieku apvienība” valdes priekšsēdētāju Armandu Šteinbergu. Tagad zināms, ka aprīlī biedri lems par to, vai uzticās līdzšinējai savienības vadībai, vai jāmeklē jaunu.

Pats Blaus atteicās piedalīties diskusijā, un viņa vietā LJF deleģējusi savu ģenerālsekretāri Kristīni Lisovsku. Otro pusi pārstāv Šteinbergs.

"Aizmugure" ir "Delfi TV" raidījums, kura epizodes publicējam katru nedēļu ceturtdienās. Pēc pirmizrādes epizodes ieraksts pieejams raidījumu arhīvā. Raidījumā Uldis Strautmanis kopā ar sportistiem, žurnālistiem, sporta funkcionāriem un politiķiem paver aizkaru uz sporta sasniegumiem un aizkulisēm.

Raidījuma jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!