Laulībām, kas sākas pēc iepazīšanās Tinderī vai citās lietotnē, ir mazāka iespēja beigties pirmajā gadā, norāda pētījumi. Vai sameklēt partneri vai vismaz labu randiņu iepazīšanās lietotnē ir viegli? Par to "Visas labas" sestajā epizodē.

Vai randiņošana jāuzskata par nopietnu “darbu” partnera atrašanai? Kas ir “sarkanie karogi” komunikācijā ar pretējo dzimumu? Vai vīriešiem tiešām ir par maz smuku “selfiju” “normālu bilžu” ielikšanai iepazīšanās lietotnēs? Vai tiešām drīkst mācīties par to, kā randiņot un izrādīt jūtas, no salkanām kino epizodēm?

Šajā podkāstā žurnālistes Olga Dragiļeva, Anastasija Tetarenko-Supe un Alina Lastovska runās savu pieredzi, kā arī ar podkāsta klausītāju stāstiem. Šajā epizodē žurnālistes pievērsīsies arī jautājumiem par drošību, randiņu etiķeti un allaž sašutumu raisošo jautājumu par to, kam tad ir jāmaksā pēc randiņa.

"Visas labas" ir desmit raidījumu sērija, kur žurnālistes pievērsīsies tādiem tematiem kā mīti un aizspriedumi par sievietēm, viņu spējām, piemērotību dažādiem amatiem un nodarbēm, kā arī centīsies veicināt izpratni par feminismu un dzimumu līdztiesību.

Projektu "Visas labas" līdzfinansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

"Visas labas" ir pieejamas dažādās platformās - Spotify, Apple, Youtube un Podbean.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!