Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā Viesatu pagastā tikās ap 100 Jaunpils novada zemnieku un uzņēmēju. Pašvaldība viņiem kā lielākajiem nodokļu maksātājiem novadā svinīgajā sarīkojumā pateicās par darbu, kā arī gādāja par iespēju izlustēties ballē, portālam "Delfi" pastāstīja Jaunpils novada domes pārstāve Baiba Rasa.

Pasākuma gaitā īpaši godināja novada lielākos nodokļu maksātājus, kuru vidū līderis ir a/s "Jaunpils Pienotava", tai seko a/s "Lopkopības izmēģinājumu stacija Jaunpils", SIA "Joži", kā arī a/s "Ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija".

Pateicības par ilggadīgu un godprātīgu saimniekošanu Jaunpils novadā saņēma zemnieku saimniecības: "Mazstrautiņi", "Upenieki", "Klapkalnes", "Gundegas" ,"Brīvzemnieki", "Mazkraučas", "Arāji", "Jaundziras", "Ošnieki", "Melkaļi", "Bērzkalni" "Baltbārži", "Liepiņas", "Spulgas", "Apškalni" ,"Bitšēpi" "Vēsmas", "Vālodzes", "Zvirgzdiņi", "Vārpas". Piemājas saimniecības: "Brūveri", "Rudzīši", "Lakstīgalas". IK "K. Vanags", Sia "Pētertāles", sia "Jaunpils", sia "Jaunpils KS", sia "Karamele", sia "Mans pavards", sia "Levestes dārzs", sia "Kalnsili", sia "Ēnavas purvs", kafejnīca "Līvas"-Dagmāra Altenburga, Andra Puzaka ģimenes ārsta prakse Par godprātīgu darbu un atsaucību-z/s "Vilcēni" un z/s "Meijas", IK "Ivars Jaucis", Edgars Tumovs.

Par godprātīgu darbu un Jaunpils vārda popularizēšanu-Sandra Zariņa, bet Māris Krastiņš saņēma nomināciju-jaunākais un atsaucīgākais mikrouzņēmējs, Veronika Smirnova par uzņēmību un zaļā dzīvesveida popularizēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!