Latvijas skeletonists Tomass Dukurs vēl nav pilnībā pārliecināts, vai veselība atļaus turpināt karjeru 2019., 2020. gada sezonā, tomēr sportists intervijā raidījumā "Delfi TV ar Jāni Domburu" atklāja, ka izvirzījis sev mērķi piedalīties 2022. gada Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs.

"Domāju, ka startēšu vēl vienu sezonu. Šobrīd ieplānota operācija. Ja tā būs veiksmīga un varēšu turpināt trenēties, tad nākamsezon piedalīšos. Ja neies tik veiksmīgi, tad skatīsimies," raidījumā atklāja vecākais no Dukuru brāļiem.

"Manā situācijā jāskatās ik pa gadam. Mērķis ir olimpiāde, tomēr nevaru šobrīd tā pateikt "jā" vēl trim gadiem. Iesim pa gadiņam," noteica sportists, kurš atskārta, ka 2022. gada Olimpiādē jau būs 40 gadus vecs.

Tomass Dukurs aizvadītajā sezonā Pasaules kausa kopvērtējumā ieņēma septīto vietu. Taču marta sākumā Vistlerā notikušajā pasaules čempionātā Dukurs pēc pirmajiem diviem braucieniem atradās trešajā pozīcijā, bet iekrāto pārsvaru izlaida no rokām un beigās ieņēma piekto vietu.

37 gadus vecais skeletonists raidījumā atklāja, ka piedzīvotā vilšanās pasaules čempionātā ir lielāka, nekā par līdz šim Olimpiskajās spēlēs neizcīnīto medaļu.

Pilnu Jāņa Dombura sarunu ar brāļiem Martinu un Tomasu Dukuriem, kā arī viņu tēvu un treneri Daini Dukuru meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!