Foto: @jagershots/@floresjeremy/@joelparko

Kamēr ziema kā kaprīza jaunkundze īsti nevar izdomāt, vai doties prom, vai tomēr palikt vēl mazliet, mēs aicinām aizvērt acis un uz mirkli atgriezties vasarā. Spīd saule, viegls vējiņš bužina matus un pludmales krodziņā tev uzsmaida varen seksīgs vīrietis… Vai varbūt tu viņu pamanīji Instagram?

Internetā šobrīd strauju popularitāti ieguvuši izskatīgi sērferi, kuru sociālo tīklu profilos publicētās fotogrāfijas viennozīmīgi liek ilgoties pēc vasaras un arī sirdij iepukstēties straujāk. Lūk, skaties un baudi!

Janiks de Džegers (Yannick de Jager)

Šis blondais skaistulis no Nīderlandes sērfo kopš septiņu gadu vecuma, ko apliecina arī puiša lieliski veidotais augums. Janika Instagram kontā atradīsi mākslinieciskus dabas skatus, iepaidīgu viļņu iekarošanu un, protams, neiztrūkstošo "brāli" – sērfa dēli allaž pa rokai.

A photo posted by Yannick de Jager (@jagershots) on May 8, 2015 at 10:58pm PDT

Miks Fanings (Mick Fanning)

Šis Pasaules čempiona titula ieguvējs ir īsts muskuļu kalns, kuram piemīt neatvairāms austrāliešu akcents. Nav brīnums, ka par sportista sievu ir kļuvusi tieši supermodele! Instagram attēlos Miks ir redzams sērfojot, taču savu atlētisko augumu un trikus uz sērfa dēļa viņš labprāt atrāda arī savā mājaslapā publicētajos video.

A photo posted by Mick Fanning (@mfanno) on Feb 8, 2016 at 9:51am PST

Deins Reinolds (Dane Reynolds)

Amerikā dzimušajam sērferim, šķeļot okeāna viļņus, padodas galvu reibinoši manevri! Būtu interesanti uzzināt, vai tikpat izveicīgs viņš ir arī ārpus pludmales, vai ne? Nesen kļuvis par tēti, sportists savā Instagram kontā nekautrējas parādīt arī savu tēvišķo pusi.

A photo posted by dane reynolds (@sealtooth) on May 10, 2015 at 6:19pm PDT

Džeremijs Flors (Jeremy Flores)

Viņš ir no Francijas un brīvi runā četrās valodās. Viens acu skatiens Džeremija Instagram kontā un mums jau gribas doties uz Havaju salām kopā ar šo amizanto un seksīgo francūzi!

A photo posted by Jeremy Flores (@floresjeremy) on Nov 24, 2015 at 12:23pm PST

Džoels Pārkinsons (Joel Parkinson)

Precējies, ir trīs bērni. Iespējams, viens no seksīgākajiem tētukiem uz planētas Zeme. Zilganzaļi viļņi, saulrieti pludmalē… Visticamāk, ikviena no mums kaut uz brīdi gribētu atrasties sērfera simpātiskās sievas Monikas vietā.

A photo posted by Joel Parkinson (@joelparko) on Aug 18, 2014 at 10:06pm PDT

Tims Bols (Tim Boal)

Šī viļņu savaldītāja dzīslās rit īsteni eksotisks kokteilis, kurā sajaukušās franču, īru un karībiešu asinis. Ikdienā Tims runā tekošā franču mēlē un savā Instagram kontā dalās ne tikai ar sērferu dzīves aizkulisēm, bet arī ar fantastiskiem dabas skatiem.

A photo posted by jubajubadaya (@boaltim) on Jul 31, 2013 at 7:01am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!