Foto: Shutterstock
Atraidījums nav patīkams. Dažkārt tas var būt tik nepatīkams, ka cenšamies ieskaidrot, ka vienkārši nav īstais laiks, īstā vieta un, ja citi nesaistīti faktori būtu sakrituši pareizajās zvaigznēs, viss notiktu. Tomēr būsim godīgas pret sevi, dažkārt vienkārši nav lemts – starp jums nav bijusi maģiskā ķīmija, un tieši jūsu nesaderība ir iemesls tam, ka tu un viņš nekad nebūsiet vienots "mēs".

Ja mēs dzīvojam pasaulē, kur dziedātāja Bejonse savos jaunizdotajos singlos sūkstās par vīra neuzticību vai aktrise Skārleta Johansone tiek atraidīta un vienmēr izvēlās nepieejamos vīriešus, kā viņa atzinusi intervijā "Cosmo", tad laikam jāsāk būt reālām – ikviena no mums agrāk vai vēlāk saņems rūgto atraidījumu.

Kā izpētījis "Elite Daily", katrs atraidījums nāk komplektā ar kādu muļķīgu attaisnojumu. Tāpēc arī "Viņa" komanda meklēja savus ekspertus jeb dažus savu domubiedru nodevējus, kas varētu atklāt kādas ir viņu tehnikas.

Lūk, frāzes, kas apliecinās – tā ir maigā "atšūšana".

Es esmu tik aizņemts, tāpēc tev nepiezvanīju

Foto: Shutterstock

Muļķības! Ja cilvēks no sirds vēlēsies ar tevi pabūt kopā, laiks noteikti atradīsies. Un, protams, cilvēki mēdz būt aizņemti, tomēr patiesām vērtībām un tuviem cilvēkiem kādam mirklim ir jāatrodas. Šāda atruna drīzāk apstiprina to, ka neesi gana svarīga, lai viņš šo laiku atrastu.

Līdzīgi būs arī ar frāzi "es šobrīd vēlos visus spēkus fokusēt uz savu karjeru". Protams, tā var būt patiesība, tomēr tas ir labs mājiens – mīlu šeit vari nemeklēt.

Arī Valdis (36) teic, ka vajadzības gadījumā izmanto šo frāzi. "Es mēdzu aizbildināties ar darbu, jo tā parasti ir sfēra, ko meitene nevar pārbaudīt. Tagad, kad viss ir gandrīz pieejams feisbukā, ir jābūt uzmanīgam, ko saki, jo lielu daļu informācijas cilvēki atstāj apskatei, bet reti kurš kaut ko publicē par darbu, tāpēc nevar sapīties arī savos vārdos."

Piedod, es šobrīd nevēlos neko pārāk nopietnu

Foto: Shutterstock

Arī viens no "Viņas" uzmeklētajiem attiecību ekspertiem – Kārlis (29) – minēja, ka meitenes bieži vien, vismaz viņa pieredzē, vēlas uzreiz mesties ar visām četrām iekšā romantiskā dūdošanā, pat īsti nesajūtot, vai ir kāda ķīmija. Ja viņam sieviete patīk, nekādu diskomfortu viņš neizjūtot, tomēr "baltie meli", kā viņš pats to nosauc, atklājot, ka vienkārši nav "attiecību cilvēks", strādājot visai labi.

Es baidos tevi sāpināt, tu esi pārāk laba man

Foto: Shutterstock

Es slikti rakstu

Foto: Shutterstock

Es vēlos pabaudīt jaunību

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!