Kur atrast piemērotu partneri un kas ir labākā vieta, lai iepazītos? Tas ir jautājums, kas nomoka daudzas sievietes. Dziedātāja un vetārste Līga Rīdere, kas ne reizi vien publiski slavinājusi savu vīru, raidījumā "Starp mums runājot" atklāj savu iepazīšanās pieredzi un dalās viedoklī, kur atrast lielisku vīrieti.

"Brīnišķīgos vīriešus var atrast kopmītnēs," smej Rīdere, "ejiet studēt un mācieties!" Viņa ar savu vīru iepazinusies, studējot Latvijas Lauksaimniecības universitātē. Nozīmīgs izrādījies kāds vakars, kad ar draudzenēm devusies uz klubu "Četri balti krekli", ko studenti parasti apmeklēja trešdienās.

Rīdere tajā vakarā nebija devusies turp meklēt vīru vai dzert vīnu. "Īstenībā es nekur tajā vakarā negribēju iet. Man bija tas teiciens – man nav, ko vilkt mugurā. Draudzene man iedeva kleitu – lūdzu. Es atceros, ka es biju solārijā apdegusi tajā dienā un es biju sarkana kā biete." Pati domājusi, ka tādā paskatā nekur nevarot doties. Draudzenes nosmējušas, ka klubā sārto ādas toni neviens nemanīšot, jo tur tāpat esot tumšs.

Saposusies draudzenes kleitā un seju dāsni noziedusi ar tonālo krēmu, kopā ar draudzenēm devusies uz kopmītnēm "iesildīties ballītei". "Es tur sēdēju uz dīvāniņa, un, kad ienāca mans nu jau vīrs, vienīgā brīvā vieta bija blakus man," atceras Rīdere. Viņa bijusi ļoti priecīga, ka tāds liels un pievilcīgs vīrietis apsēdies blakus. Mūziķe stāsta, ka viņš gan meiteni neesot pirmajā mirklī ievērojis – pamanījis tikai brīvo vietu, kur apsēsties.

"Pēc tam sākām runāt, un mani ļoti piesaistīja viņa reālistiskā domāšana par dzīvi un tas nopietnums. Beigās es tikai randiņu laikā uzzināju, ka viņš ir par mani jaunāks," stāsta dziedātāja. Trīs gadu starpība tajā laikā šķitusi nozīmīga. Tagadējā vīra vecumu uzzinot ātrāk, viņa, iespējams, uz randiņu pat nebūtu gājusi. Tad, kad uzzināja puiša vecumu, viņš jau bija iepaticies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!