Viena no pirmajām lietām, kas tiek nolemta, gatavojoties kāzām, ir dominējošā krāsa. Modes māksliniece, gleznotāja Elita Patmalnieces sarunu šovā "Starp mums runājot" atklāj, ka viņa ir klasikas piekritēja.

Neskatoties uz to, ka Patmalnieces gleznas ir krāsainas, viņa dod priekšroku melnbaltām kāzām: "Gleznas nevar salīdzināt, citās lietās esmu klasikas piekritēja."

Viņa uzsver, ka domas par kāzām viņai izraisa bailes: "Ja es tagad precētos, nebūtu balta kleita, tagad viss par vēlu. Nē, varbūt tomēr būtu…"

"Es tagad vispār secināju par savu dzīvi, ka es esmu kaut kāda bēgošā līgava. Es atceros, ka mani ar čali nomičoja, es sāku raudāt un aizskrēju projām," pieredzē dalās Patmalniece. Viņa stāsta, ka nezina, kāpēc aizskrējusi – varbūt viņai bail no kāzām, varbūt – uzmanības.

Apkārt klīstot bildes, kurās Patmalniece ir redzēta baltā kleitā, bet ne savās kāzās. Viņa atceras, ka tas bija ar Jāni Grodumu, kad viņus gribējuši fotografēt un izdomājuši, ka viņi ir "Gada pāris". "Daudzi jau bija noticējuši, ka mums bija kāzas, un apvainojās, ka neielūdzām."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!